Blueconnected oplossingen

Blueconnected richt zich op accountants- en administratiekantoren die gebruik maken van AccountView. Met AccountView beschikt het kantoor over een oplossing die vertrouwd is voor de medewerkers in de eigen kantooromgeving. Wanneer uw AccountView licentie beschikt over de accountancy modules zoals de samenstelassistent, het werkprogramma, transitoria modules en de business alerter is het mogelijk om uw administraties volledig onder controle te hebben er vanuit gaande dat de inkoopfacturen en bankafschriften automatisch worden verwerkt. In combinatie met Teleboekhouden is een volledige monitoring van de administratie mogelijk door de cliënt en zijn adviseur. Ook kan de cliënt vanuit Teleboekhouden zijn facturen genereren en de betalingen doen aan de leveranciers.

Blueconnected biedt rond AccountView, oplossingen aan die zonder investeringen toegevoegd kunnen worden. Hiermee zijn SBR rapportages te genereren en portalen beschikbaar om u cliënt toegang te geven tot management informatie, accorderen van SBR documenten en een online dossier.

Kantoortportaal, accorderen en dossier

Resultaat door online samenwerken.

Kantoorportaal
Accorderen
Online dossier

Portaal

Uw cliënten via één portaal toegang geven tot al uw administratieve applicaties, documenten en andere bedrijfsrelevante toepassingen / informatie. Met Single Sign On is uw cliënt in staat de beschikbare applicaties, zonder opnieuw in te loggen, te starten.

Taken

In één oogopslag een helder overzicht van openstaande taken voor uw cliënt. Daarnaast worden zij op de hoogte gehouden van actuele en relevante nieuws- en Twitterberichten.

SBR Rapportage

Cliënten kunnen altijd en overal de door u samengestelde SBR rapportages bekijken en eenvoudig accorderen met digitale handtekening.

Digitaal aangiften versturen

Gebruiksvriendelijk, digitaal, SBR accorderingsportaal voor (verplichte) rapportages aan uitvragende partijen zoals de overheid, banken (ABN AMRO, ING en Rabobank), Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de Kamer van Koophandel (KvK).

Dossier

Eenvoudig, digitaal documenten aanleveren, inkijken, bewerken en opslaan. Cliënt en kantoor delen het digitaal archief. Door de eenvoudige zoekfunctie zijn documenten altijd gemakkelijk terug te vinden.

Kantoorstijl

Uw kantoorportaal kunt u inrichten in uw eigen kantoor huisstijl. Dit geeft uw cliënt extra herkenning en vertrouwen.
  • Basisabonnement: € 75,00 per maand.
  • Cliënttarief: vanaf € 2,50 per cliënt per maand.

SBR rapporten genereren vanuit Excel

De meest eenvoudige oplossing om XBRL rapporten te maken!

XBRLreports
Xommunication module

De toepassing

Met een Excel invoegtoepassing SBR rapporten creëren, inlezen en renderen van XBRL rapportages. De invoegtoepassing integreert naadloos in uw huidige Excel toepassingen en heeft een aantal eigenschappen dat geen enkel ander XBRL product heeft.

Multi mapping

De Excel invoegtoepassing geeft met ‘multi mapping’ betekenis aan de SBR kreet: “1 keer inrichten, meerdere soorten rapportages aanleveren”. De unieke importfunctie voor XBRL rapportages voorziet alle geïmporteerde waarden automatisch van de juiste mapping codes. Importeren, wijzigen en opslaan. Zo simpel kan XBRL zijn!

Direct verzenden

Direct rapportages verzenden met behulp van de communication manager! Met of zonder een eigen PKI overheidscertificaat. En dat alles voor dezelfde prijs! Wilt u toch zelf verzenden via een eigen portaal zodat uw cliënten kunnen accorderen? Neem dan contact met ons op!

Rapportages

XBRL instances maken en inlezen op basis van taxonomieën die voldoen aan de Nederlandse Taxonomie Architectuur zoals fiscale rapportages waaronder de aangifte omzetbelasting, opgaaf ICP, KvK jaarrekeningen, kredietrapportages, NBA verklaringen, CBS statistiek uitvragen, …

Onbeperkt in rapportages

Een taxonomie is als het ware de bouwtekening van een rapportage. Naast een overzicht van alle onderdelen bevat het ook de bouwinstructie. De Excel invoegtoepassing geeft u het volledige overzicht en de complete bouwtekening.

Toekomstbestendig

De Excel invoegtoepassing is een generieke XBRL applicatie dat jaar onafhankelijk is. Daarmee is deze gereed voor alle toekomstige rapportages die de Nederlandse Taxonomie Architectuur ondersteunen. Met de invoegtoepassing bent u dus ook al voorbereid op rapportages die nog gedefinieerd moeten worden.
  • Per kantoormedewerker € 35,00 per maand
Alle prijzen zijn exclusief BTW